Healing är ett sätt att återställa ballansen i sinne, kropp och själ. Healing är en ljus kärleksfull kraft som startar kroppens egna självläkning.

Jag utför en healing form som kallas andlig healing. Vilket innebär att jag är en kanal.  Healingen går alltid dit den bäst behövs och gör bäst nytta. Healing ska gå hand i hand med traditionella behandlingsmetoder, det ska vara ett komplement och inte en ersättning.

När du kommer till mig så får du ligga på en brits och bara slappna av, fullt påklädd. Jag jobbar både i din aura och din fysiska kropp.

Det är välldigt indeviduellt vad man känner under en healing, Ibland kan healingen vara väldigt stark och man kan känna både fysiska och känslomässiga förnimmelser och ibland så känner man inte av den lika mycket. Det är olika för olika människor och det kan även vara olika från gång till gång.

Healing går även att få på distans. På en i förväg överrenskommen tid ligger eller sitter klienten och slappnar av hos sig och jag skickar healingen.

 Kroppen frigör slaggprodukter som ska rensas ut under en healing det är därför bra att dricka mycket vatten efter att man fått healing.